NL/ EN
Verzending binnen 2 werkdagen | Gratis verzending & retour (NL & BE)

How we work

Kwaliteit en duurzaamheid gaan volgens ons hand in hand. Wij werken iedere dag aan prachtige items voor een eerlijke prijs. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

 

Design
Onze ontwerpen ontstaan tijdens een wandeling in de natuur, op de fiets of tijdens een etentje met vrienden. Wij vinden inspiratie overal, in de mooie dingen om ons heen. Coisa gelooft in samenwerkingen met andere labels, met onafhankelijke designers en creatieven. Wij bestaan niet uit een vast team maar uit  freelance designers en creatieven die allemaal achter hetzelfde product staan. Overheadkosten worden overbodig, flexibiliteit en creatieve samenwerkingen worden essentieel. Precies hoe wij het bij Coisa voor ogen hebben.

 

Productie
Eerlijke productie ligt aan de basis van jouw Coisa-item. Het is een bewuste keuze dat wij daardoor hogere productiekosten betalen. Onze items worden vervaardigd van 100% bioligisch katoen in ateliers in Portugal, waar vakmensen hun ambacht hoog in het vaandel hebben staan. Hoe beperken we toch de kosten? Door de items te ontwikkelen in rustige periodes in de ateliers. De kosten blijven zo laag mogelijk en er staat geen machine stil - een efficiënte en milieuvriendelijke keuze.

 

Verzending
Onze productie vindt volledig plaats binnen Europa, en de items worden per trucks vervoerd. Bewust voor het milieu en vriendelijk voor jouw en onze portemonnee.

 

Marketing en promotie
Wij geloven in de kracht van kwaliteit. Zoals ieder onafhankelijk label, heeft Coisa niet de beschikking over een flink marketingbudget. In tegenstelling tot andere merken betaal je bij Coisa niet indirect voor marketingcampagnes, maar enkel voor een eerlijk en duurzaam product waar jij je hele leven lang plezier van hebt. Onze naamsbekendheid hebben wij te danken aan redactionele aandacht in vele magazines (zie ‘media’), online vermeldingen en, - het belangrijkste - de tevreden klanten die hun Coisa met verve dragen en ons mooiste uithangbord zijn. Hadden we jullie hier al eens voor bedankt?

 

Daarnaast werken wij niet met een agentschap. We zouden hierdoor een groter volume in productie en verkoop kunnen creëren, maar een agent vraagt ook een aanzienlijke marge voor deze werkzaamheden. Wij geloven in organische groei en onderhouden graag zelf de contacten met nieuwe winkeliers en onze toekomstige Coisa-dragers.