NL/ EN
Gratis verzending & retour (NL en BE) - verzending binnen 2 werkdagen

ABOUT COISA


‘Coisa’ is het Portugese woord voor: ‘hetgeen wat niet te omschrijven valt’.
Coisa wil je nooit meer af doen. Noem het een sjaal, omslagdoek, wrap, slip-over of vest: onze eigenwijze items omhelzen je, houden je warm en maken je outfit af.

De garments zijn allesbehalve ingewikkeld. Ons doel is je te omhullen met zachte en duurzame kwaliteit. Simpel en clean. Puur en tijdloos. Luchtige warmhouders pur sang.


All season knits
Eén item is je basis voor alle seizoenen. Wij zijn voorstander van nuchter kleurgebruik, trendgevoeligheid is geen onderdeel van ons concept. Coisa’s all season knits zijn enkel gebreid, deze open structuur geeft je in de zomer een fijne, luchtige omslag. In de winter zit je goed met een compacte, warme beschermer.

Coisa is het label van Kim van der Wel, die sinds haar eerste collectie in 2012 letterlijk en figuurlijk een tegendraads antwoord geeft op massaproductie en ‘wegwerpfashion’.

•  Door te kiezen voor stevige, luxe Italiaanse garen blijft de kwaliteit onveranderd mooi en heb je jarenlang plezier van jouw Coisa.
 
• De samenwerking met lokale ateliers in zowel Portugal, België als Nederland bieden kleine ondernemers een kans. Het geeft je de garantie van degelijke afwerking, een gelimiteerde opgave en een eerlijk product. 


Service
• Je bestelling wordt met aandacht ingepakt in een fijne cadeauverpakking.
• Gratis verzending en retour.
• Onvoorzien niet tevreden? Je krijgt altijd je geld terug.
• Vragen, opmerkingen of suggesties? Onze klantenservice hoort graag van je.